Tietoa

HOLVIN HEHKU

SKY Kosmetologi Mira Tiinus

TARJOAMME LAAJAN VALIKOIMAN UNELMIESI HOITOJA


Monipuoliset palvelumme hoitavat, rentouttavat kehoa ja poistavat samalla stressiä. Muun muassa jalkahoidoilla ja käsihoidoilla on todistetusti terveydellisiä vaikutuksia niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Hoidot sopivat naisille ja miehille sekä mainiosti "lahjakorttihoidoiksi" hemmottelua kaipaavalle läheiselle tai ystävälle. Kauneushoitola Holvin Hehku sijaitsee vain muutaman kymmenen minuutin ajomatkan päästä Turun keskustasta, mutta laadukkaisiin hoitoihimme Sinun kannattaa tulla vähän kauempaakin. Laadukkaat jalkahoidot ja käsihoidot Turku.

TERVEET JA HYVINVOIVAT JALAT JA KÄDET

 

Olemme jatkuvasti jalkojemme päällä, minkä vuoksi niiden kunnosta on tärkeää pitää huolta. Jalkahoidolla Sinä voit auttaa ja parantaa sekä jalkojen kuntoa että ehkäistä monia jalkaongelmia. Jalkapohjan kipeytyminen johtuu useimmiten kipeistä känsistä, kovettumista tai syylistä. Hoidoistamme saat nopean avun näihin ongelmiin. Ennaltaehkäise ongelmia käymällä salongissamme. Monet jalkaongelmat, kuten kynsisieni ja vaivaisenluu voidaan hoitaa oireettomiksi helpommin kun ne tunnistetaan ajoissa ammattiosaajalla. Jalkahoito sisältää aina jalkojen tutkimisen ja jalkojen pesun. Jalkamme kannattelevat meitä koko ikämme, vauvasta vaariin, siispä ne ansaitsevat tulla kunnolla hoidetuksi. Jalkahoito rentouttaa väsyneitä jalkoja ja virkistää mieltä. Hoitomme kosteuttavat kuivaa ihoa ja sopii siksi myös hemmotteluun! Jalkojen ammattimainen hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, parantaa jalkojen lihasten liikkuvuutta sekä elvyttää verenkiertoa.

 

Käsihoitoja suosittelemme etenkin kuiville, väsyneille ja turvonneille käsille. Erityisesti talvella, kun iho kuivuu herkästi, huolenpito käsien ihosta voi olla tarpeen. Käsihoidot voi helposti yhdistää myös muihin hoitoihin.

HEHKUVAT KASVOTLöydät valikoimastamme upeita kasvohoitoja. Käytämme kasvohoidoissamme korkealuokkaisia tuotteita, jotka sopivat juuri Sinun ihollesi. Kasvohoito räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden.


Jokainenhan tietää, miten ihoa tulee hoitaa: puhdistaen aamuin illoin, kosteuttaen iholle sopivalla voiteella ja käyttäen aurinkosuojattua päivävoidetta kesäaikaan. Mutta aina ei säännöllinen itsehoito riitä, eikä aikaakaan ole! Silloin tällöin vaaditaan erityistä huolenpitoa ja ongelmakohtiin puuttumista. Sillon on hyvä ottaa yhteyttä kasvohoidon ammattilaiseen. Kasvohoitomme puhdistavat ihon tehokkaasti ja kirkastavat ihon sävyä merkittävästi. Oikeanlaisen hoidon valintakaan ei ole aina helppoa. Markkinointilupaukset saattavat kuulostaa yliampuvilta tai hoitomenetelmä jopa pelottavalta. Mira auttaa sinua myös oikean hoidon valinnassa ja räätälöi kasvohoidon Sinulle ja Sinun tarpeisiisi. Hän  tietää mitä nykyaikaiselta kasvohoidolta vaaditaan ja miten se tehdään!

Copyright 2018 @ All Rights Reserved Holvin Hehku

Mail: Info@Holvinhehku.fi

Järvijoentie 4 Tortinmäki

Kauneushoitola HOLVIN HEHKU

Puh:040-5133677