Palvelut & hinnat

HOLVIN HEHKU

SKY Kosmetologi Mira Tiinus

Hoitojemme keskiössä ovat keho sekä mieli. Laadukkaissa ja turvallisissa hoidoillamme on myös sairauksia ennaltaehkäiseviä vaikutuksia. Kasvo- ja muut hoidot tuovat esille ihon heleyden ja hoitavat sitä samalla, kun keho ja mieli rentoutuvat!


JALKAHOIDOT (45€-55€)


Laadukasta jalkohenhoitoa Turussa. Jalkojenhoito kuuluu osaksi jokapäiväistä hyvinvointia, ihan kuten hampaiden pesukin. Oikea jalkojenhoito suojaa jalkoja mm. sieni-infektioilta, kuivilta kantapäiltä ja sisäänkasvaneilta kynsiltä. Huomaa, että "jalkahoito lahjakortti" toimii myös mainiosti lahjana sekä miehille että naisille.


KÄSIHOIDOT (alk. 45€)


Kauniit ja hyvin hoidetut kädet kuuluvat huoliteltuun ulkoasuun. Käsihoito myös rentouttaa ja tuo ripauksen ylellisyyttä arkeen. Käsihoitoja löytyy eri mittaisia.
KYNSIHOIDOT (alk. 35€)


Kauneushoitolan käsihoidoissa Mira loihtii käsistäsi säteilevän kauniit ja pehmeät. Hän huoltaa kynnet ja kynsinauhat sekä lakkaa kyntesi halutessasi.


KASVOHOIDOT (55€-65€)


Kasvohoitomme on mukautettu ihosi tarpeiden mukaan ja on aina yksilöllisesti valittu hoitokokonaisuus. Lopputuloksena on raikas, uudistunut ilme.ERIKOISHOIDOT (Kysy hintaa)


Kysy lisää Sinulle räätälöidyistä erikoishoidoista kuten kasvojen timanttihionnasta.
LAHJAKORTIT


Muista kysyä myös lahjakortteja jalkahoitoihin, kasvohoitoihin ja muihin kauneushoitolan palveluihin!

Copyright 2018 @ All Rights Reserved Holvin Hehku

Mail: Info@Holvinhehku.fi

Järvijoentie 4 Tortinmäki

Kauneushoitola HOLVIN HEHKU

Puh:040-5133677